Céčka C!
- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet P!S, lavaki či Lillith - podle toho, kterého z těcht hráčů máte ve vedení pokud jste z aliancí Céček

- pokud jdete jen na "návštěvu" nemusíte posílat žlutou, schválíme Vás rovnou, ale neuvidíte celé forum

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again
Céčka C!
- zadejte svůj nick přesně, jak ho používáte ve hře

- pro duály zadávejte nick (jméno účtu)

- heslo volte různé od nicku a taktéž různé od hesla ze hry, musí mít min. 6 znaků, max. 32

- poté vám přijde email, kde najdete aktivační odkaz

- napište žlutou na účet P!S, lavaki či Lillith - podle toho, kterého z těcht hráčů máte ve vedení pokud jste z aliancí Céček

- pokud jdete jen na "návštěvu" nemusíte posílat žlutou, schválíme Vás rovnou, ale neuvidíte celé forum

- podrobnější návod registrace tzv. pro "blbce" najdete přímo na foru, pokud zmáčknete tlačítko do not display again
Céčka C!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Céčka C!

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Poslední téma
» hráč Aidou
Vize a směřování hráčů C!K EmptyWed Mar 30, 2011 10:27 am pro joseff

» Hráč plusminus
Vize a směřování hráčů C!K EmptyWed Mar 30, 2011 10:23 am pro joseff

» Jména našich divů
Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Mar 22, 2011 11:09 am pro KAREL1096

» Hrac : B&B
Vize a směřování hráčů C!K EmptySat Feb 26, 2011 2:49 am pro imperator1

» HU na vitamíny 7. týden
Vize a směřování hráčů C!K EmptySun Feb 20, 2011 8:57 am pro morf and dawesc

» hráč Niss
Vize a směřování hráčů C!K EmptyFri Feb 11, 2011 2:02 pm pro Thrall1

» hráč jakymek
Vize a směřování hráčů C!K EmptyFri Feb 11, 2011 5:22 am pro Sob

» hráč Jurkov
Vize a směřování hráčů C!K EmptyFri Feb 11, 2011 5:21 am pro Sob

» masak z 02 Kamenolom
Vize a směřování hráčů C!K EmptyFri Feb 11, 2011 5:20 am pro Sob

Similar topics
    DENÍK Céček
    Pojďme sepsat naše úspěchy a neúspěchy... Jak jsme začínali a s čím... Proč jsme tady a jak jsme se sem dostali...
    Přihlášení
    Uživatel:
    Heslo:
    Přihlásit automaticky při příští návštěvě: 
    :: Zapoměli jste svoje heslo ?
    Top posters
    P!S Persefone (199)
    Vize a směřování hráčů C!K I_vote_lcapVize a směřování hráčů C!K I_voting_barVize a směřování hráčů C!K I_vote_rcap 
    Lillith (57)
    Vize a směřování hráčů C!K I_vote_lcapVize a směřování hráčů C!K I_voting_barVize a směřování hráčů C!K I_vote_rcap 
    Lestat (52)
    MiG (50)
    Lavaki (loupak) (42)
    osadell@gmail.com (23)
    badoglio (21)
    Mev.rik (18)
    poldeci (18)
    Sob (18)
    ŽÁDOSTI O PODPORY
    Souřadnice: xx/-xx Útočník: xxxx + nějaké info o armádě (trav log) Čas příchodu útoku: xx:xx:xx či pokud utočí opakovaně, tak si svolejte podporu na určitý čas. Zeď: xx a staví se Sýpka: xx K Posílat obilí: ano/ne Zástupce účtu: xx, či není, popřípadě kdo bude na účet v průběhu živení podpor dohlížet
    November 2024
    MonTueWedThuFriSatSun
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    CalendarCalendar

Vize a směřování hráčů C!K

Goto down 
    +20
    Cmeldinka
    Tomy0442
    Ladson
    deroth
    jakulo
    saxa
    EmbY
    honyzko
    Barny
    jakoboo
    tygr
    skle-nik
    luchna
    Shaggy
    Citen(citen)
    roman69
    wwwaclav
    L4Mik
    druid
    Lavaki (loupak)
    24 posters
    Jdi na stránku : 1, 2  Next
    AutorZpráva
    Lavaki (loupak)
    Vedení C!K
    Lavaki (loupak)

Poèet pøíspìvkù : 42

Vize a směřování hráčů C!K Empty
    PříspěvekPředmět: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 11:48 am

zde se budou vyjadřovat POUZE A JENOM hráči C!K

zde dle zadání HZ napište svou vizi a své cíle na tomto serveru
    Návrat nahoru Goto down
    Anonymní
    Anonymní

PříspěvekPředmět: muj cil   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 12:48 pm

Zdravim, muj cil na tomto serveru je pomahat jak alianci, tak spojencum.
    Muj cil v nejblizsi dobe je tedka rozsirit vsechna surovinova pole na lvl 10 v mem MC a nasledne si ji zvolit jako hlavni vesnici.
    Slibuji ze budu makat i na army, za vykulene oci se omluvam, doufam ze vedeni nevypadly z dulku.
    Návrat nahoru Goto down
    druid

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: druid   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 12:53 pm

Po premeskani zaciatku serveru a niekolkotyzdnovej necinnosti som sa rozhodol hrat totat defenzivu.nakupil som zlatky a dohanam,co sa da.Zacal som spolupracovat s C-karmi Tomik a Kratak.Mojim cielom je pomoct aliancii obranou.Zatial mam cca 4000 falangov na 13 v jednej dedine,ciel je 5000 a 2600 druidov na 12,ciel je 7000.Vsetko chcem vylepsit na 20 samozrejme popritom vyzbrojit aj ine dediny.Zvazoval som aj poprosit aliancie C o surovinovu vypomoc na vyzbrojenie,ved vsetko som ochotny obetovat pre alianciu,ale zatial hram s tym,co mam sam,snad neskor.CIEL?Vyhrat server,samozrejme. Vize a směřování hráčů C!K 328671
    Návrat nahoru Goto down
    L4Mik

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: slohovka   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:04 pm

Zdravím :)
    takže můj cíl tady na tom servu je jasný dokončit ho a vyhrát ho ať jako podpora s obrannýma jednotkama na divu světa jelikož věřím že to buď mi jako C!čka vyhrajem jsme dosti silná multifaliance ... :)
    takže se budu snažit co to jen jde se co nejvíce rozrůst a dělat jednotky.....
    vím že nsejsem moc vidět ale snažím se co to jen jde.... budu zakládat 4 osadu pro někoho teprve 4 osadu pro mně to je velký úspěch jsem rád za kačdou pomoc hráče je nás tu víc se kterým sjem v kontaktu když se cokoliv děje :)
    tak snad budu pro tuto alianci jakkoliv prospěšný .
    jsem rád že tu jsem :)
    Návrat nahoru Goto down
    wwwaclav

wwwaclav

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:24 pm

Ahoj.
    Nechci to zlechčovat, ale jakou asi tak můžou mít všichni vizi. Já napíšu že pomoc ally vyhrát. Ty co neplněj co se jim řekne, to napíšou stejně taky.
    Jestli se někomu řekne že bude mít MC jako hlavní ves, 200% army k pop, že bude tunit buď off nebo deff, nemluvě o tom jestli nepomáhá napadeným, nebo dodělávat pokladnici na 20. Tak ho proboha vyhoďte!!! Každej by se měl snažit udělat co si řekneme a jestli to nezvládá tak se může nějak obhájit. Pokavaď takovej hráč dělá mrtvýho brouka a nekomunikuje, tak ho ...... "opustil alianci". On si potom třeba všimne a ozve se. Já se tady nechci omlouvat proč mám jen takovou popku a proč mám jen tolik vojáků. Někomu to jde líp a někomu hůř, ale když si něco řeknem tak by to mělo platit, aspoň o to se snažim! Být v silný ally která vyhraje, to je můj cíl!

Ps: to jsem se ale rozčílil, jdu na pivo! Vize a směřování hráčů C!K 972507
    Návrat nahoru Goto down
    roman69

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:26 pm

ahoj všem
    travian hraju proto že je to hra a já si rád hraju i když mi je 41 Vize a směřování hráčů C!K 432195
    i když hraju už víc jak rok tak se neustále učím, rád si nechám poradit ale ke hře protože hraju za gala tak jsem se snažil vytvářet obranné jednotky a trošku pozapoměl na pop takže teď musím makat Rom

Návrat nahoru Goto down
    Citen(citen)

Poèet pøíspìvkù : 9

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:32 pm

No my s dualem hrajeme spolu porpví, takže se začínáme spolu sehrávat... ale máme cíl udělat nějakou tu def a pomoci ally s divem.... + udělat si i v hlavní off a čas od času na někoho vystrčit růžky
    Návrat nahoru Goto down
    Anonymní
    Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:34 pm

ano když se někdo podívá na seznam členů naší aliance tak mně vidí velice nízko, ale myslím si, že veškeré úkoly které nám chodily plním byť s odřeníam ušima ale plním a při tom nevynechám jedinou alianční akci ve které můžu pomoct.
    Má vize tedy je v hlavní vesnici vytáhnout obchodní kancelář na 20 a non-stop to sypat do MC-9.
    V druhé největší vesnici bych chtěl dostavět poslední levely produkce a sypat dále do MC-9.
    Tu bych chtěl co nejrychleji plně surovinově rozvinout a z apomocí zlatek tu začí stavět (pořádnou) DEF army která už by za něco stála a mohla hrdě bránit alianční div.

Aktuálně jsem s army na nějákých 120% což je ucházející za což se velice omlouvám a slibuji však další nárust a plnění všech zadaných úkolů.
    Návrat nahoru Goto down
    Shaggy

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:42 pm

No no můj cíl na tomto serveru je pomoci vyhrát tento server ! Chtěl bych pomoci zejména obranou armádou , kterou stavím ve dnes v noci .
    Návrat nahoru Goto down
    luchna

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 1:59 pm

Velice rád bych zakončil tento server vítězstvím. Na prvním věku cz11 jsme skončili druzí protože jsme bojovali proti velké převaze. K úspěchu mohu přispět pouze obranou či surovinovým přispěvkem, protože hraju single a nemám tolik času abych se staral o velkou off armu. Dělám si pouze svou malou off, abych si rozbil nějakou tu oázu. Jinak v každé vesnici stavím obranné jednotky(co produkce obilí dovolí) a tuním je.
    Návrat nahoru Goto down
    skle-nik

PříspěvekPředmět: vize   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 2:38 pm

mám přesvědčení o své nevšednosti a nadstandartních schopnostech
    Návrat nahoru Goto down
    tygr

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 2:40 pm

Můj Cíl je naprosto jasný vyhrát tento server. Myslím si že podpory se u nás posílájí a vše se dá domluvit. Snad tu nejsou malé děti a nějak to pude Vize a směřování hráčů C!K 672871 Ale taky nemám rád když se moc křičí nebo hrozí. Prostě někdo u toho nemůže být celý den v kuse a drtit zástupy sice jsou ael dycky ten zástup je tak na 30% každý si rád maká na tom svojem. Takže Cíle jsou jasné vyhrát ale s Hrdostí a hlavně zábavou je to přece hra Vize a směřování hráčů C!K 672871 tygr.
    Návrat nahoru Goto down
    jakoboo
    Vedení C!K

PříspěvekPředmět: ss22   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 01, 2010 11:42 pm

Dobré ráno.
    Začátek serveru se mi moc nepovedl a az do včerejšiho večera jsem hrál sám na učtu, proto jsem si sehnal dual a doufam, že se stav vesnic zlepši a plné sklady se už nestanou. Mám v plánu rozšiřit MC15 tak aby bylo připraveno přijmout surky všechn ostatnich vesnic na stavu obrany na div sveta. v MC9 dělam malou offku pro osobni či alianční potřeby. Z ostatnich vesnic dělám zasobarny, ovšem ten začátek sem nechytil a v minulem měsici jsem se rozšiřil o 3 vesnice takže je mam poměrně nerozvinuté, o což se ted nejvic pokoušim. Co se týče armádních limitu, tak to podporuji, myslim, že takových limitu by mělo byt víc aby se probrali i spodní hráči... Např pop limit.. MC limit.. Armu máme... Tak třeba počet vesnic.. Nebo sem zažil v minulé alianci(Kde jsem začímal) plán rozvoje.
    Už jsem párkrát docilil konce serveru, ale s nejlepšim vysledkem druhého místa. DS 98. Ted uz se to doufam nestane a vyhrajeme.
    Hezký den

jakoboo
    Návrat nahoru Goto down
    Barny

Poèet pøíspìvkù : 3

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 3:15 am

chci si zahrat, a nic jinyho jsem zatim neřešil
    Návrat nahoru Goto down
    honyzko

honyzko

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 3:22 am

Samozřejmě, že chci vyhrát, už jsem byl ve vítězné ali, to už je dva roky, tenkrát jsem měl deff, nyní stavím off.
    Návrat nahoru Goto down
    EmbY

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 6:39 am

-Po těžkém začátku kdy jsem nemohl hrát protože jsem byl většinu velkých prázdnin pryč, tak jsem se trochu rozrostl a po vystřídání asi 3 Ally jsem skončil v C!K, za což jsem rád.
    -Budu se opakovat, jako většina lidí tady podle příspěvků co jsem tu četl, ale můj primární cíl na tomto serveru je "Vyhrát a Užít si hru".
    -Momentálně chci zvětšit Deff army ze 150% popky na 200%, potom rozšiřovat suroviná pole a zase army.
    -A samozřejmě i nadále mít dobrý vztah s Ally, spolupracovat jako doteď. Stmelit se, co nejlépe se sehrát, bránit a mstít naše spolubojovníky a společně dosáhnout výhry.
    -To že B!C skvěle splnilo úkol dát Army na 200% popky neznamená že jsou tak sehraní jako C!K a že toho dokázali více...
    -Říká se že ti co neplní úkoly jsou odpad, ale ti co nechrání kamarády, jsou horší než to...

EmbY
    Návrat nahoru Goto down
    saxa

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 7:10 am

spoluprace a pomoc ally ku prospechu vsech hracu nic vic neocekavam
    Návrat nahoru Goto down
    jakulo

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 7:30 am

Zdravím
    Samozřejmě se to tu pokusit vyhrat a pomoc naší multiali co jen to pujde.
    Návrat nahoru Goto down
    deroth

Poèet pøíspìvkù : 5

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 9:54 am

Chci pomoci ali vyhrát jako každý tady. Jinak moje cíle: mít víc vesnic než když sem hral na s9 (což bylo 9). a pak plnit povinnosti naší aliance...
    Návrat nahoru Goto down
    Ladson

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyTue Nov 02, 2010 12:32 pm

Můj cíl je vyhrát s ally a pomáhat jí až do zruinování okolního světa Vize a směřování hráčů C!K 905353
    Návrat nahoru Goto down
    Tomy0442

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyWed Nov 03, 2010 1:24 am

zdravím ... můj plán v téhle alianci je starat se o DEFF armu kterou pak budu rozesílat kde bude potřeba zatím nemám tak velkou produkci surovin ani obilí abych mohl vkuse trénovat nebo mít dost zrní v sýpce protože stavba obilných polí zabere dost času ... ale to se všechno vymaká takže abych to shrnul ... stavět, trénovat vojsko, pomáhat surovinově i vojensky a nakonec vyhrát server.
    Návrat nahoru Goto down
    Cmeldinka

PříspěvekPředmět: Můj cíl je zábava   Vize a směřování hráčů C!K EmptyWed Nov 03, 2010 9:14 am

Já hraji pro radost a zábavu, mým cílem není trhat rekordy a vyhrát za každou cenu, mám deff armádu a kdokoliv z naší ali si řekne až na 2 vyjímky kdy jsem byla bez army, vždy mu vyjdu vstříct a podpořím ho army a surkama a o to si myslím jde. Aliance je přece ood toho, aby se vvzájemně podporovala a pomáhala, takže rozkazy a vyhazovy se mně nelíbí, nevím proč by lidi nemohli hrát jen pro zábavu a radost ze hry, že nejsou na traviánu zavislí a nesedí u PC imrvere, jen ocenuji, život je přece něco jinýho než hra. Jediný vyhazovy které uznávám jsou, když dotyčnej se nechá farmit a nezažádá si o podpory, nebo nepomáhá ostatním a hraje jen na vlastní triko., případně má jiný puntík než modrej, nebo zelenej. Nechápu proč mně vedení nařizuje kolik mám mýt popky a kolik katů, když řeknu že mám deff, tak nevím proč musím mít 60 katů, je přeci na mém uvážení, jestli je mít větší deff, nebo si nechát likvidovat obilí katy, který mně 99% hry stojí v maštali. Martina
    Návrat nahoru Goto down
    sitma

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyThu Nov 04, 2010 9:09 am

Zdravim, mojim cilem je zvitezit, coz se mi jeste nikdy nestalo a taky pomahat vsem ostatnim, ale moc ted nestiham, takze pomalu ani nevim co se ted deje.
    Dale bych chtel moc splnovat aliancni podminky, abych tady mohl s vama zustat.
    Návrat nahoru Goto down
    kleeo

Poèet pøíspìvkù : 3

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K EmptyFri Nov 05, 2010 6:54 am

Ahojte vsetci. Travian hram iba rok a stale sa ucim. Na predchadzajucom servri som nebola vobec v ziadnej ali, skor som si skusala hrat a ubranit sa :) co bola inak fuska... Teraz som po prvy krat v ali a velmi sa mi paci timovost celej hry. Mojim cielom je napomoct ali vyhrat server. Staviam si deff vo svojich dedinkach, aby v pripade utoku obranili co sa da. A samozrejme aj offku, aby som kradla aspon nejaku obzivu. Prednedavnom som postavila 4 dedinku MC, tak ju chcem vylepsit ako sa len da...Viem, ze limit army som nestihla do konca oktobra, co je mi luto :( len som chcela postavit a vylepsit polia, aby som mala z coho stavat army. Teraz budujem ako sa len da a dufam, ze v piatok splnim ulohu 200% army k populacii. Takze hlavu hore C!K my to spolu dokazeme, a ukazeme, ze na 13.mieste sme pravom.
    Návrat nahoru Goto down
    badoglio

Poèet pøíspìvkù : 21

PříspěvekPředmět: Cíl na tomto serveru   Vize a směřování hráčů C!K EmptyMon Nov 08, 2010 12:40 pm

Zdravím všechny členy nebo spíš hráče.

můj cíl je vyhrát tento server, ale když se mi to nepodaří, tak y se kvůli tomu nepo... No, chci si hlavně dobře zahrát. Na travianu se mi líbí, že je to hra lidí a tak na každém serveru se to odvíjí vždycky trochu jinak, a to je asi to, co mě na tom tolik baví.
    Ale zpět k cílům. Dnes jsem třeba nestihl mezidefy, ani jsem nestihl fake útok, což by mohlo vypadat, že na to seru, ale není to pravda. Na obojí jsem jaksi zapomněl a celý den jsem tady nebyl.
    Na téhle alianci se mi líbí ta super týmovost, která tu vládne a to je pro mě asi to nejcenější než to, jestli vyhraju nebo budu jen podporovatel DS, jako na minulém serveru S3. Takže tolik asi k mým cílům.

S pozdravem

Badoglio
    Návrat nahoru Goto down
    Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vize a směřování hráčů C!K   Vize a směřování hráčů C!K Empty

Návrat nahoru Goto down

Vize a směřování hráčů C!K
    Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
     Similar topics
    -
    » Vize na s2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
    Céčka C! :: Interní :: Alianční nástěnka C!-
    Přejdi na: